Our Princess : Rania Eryna Bt Mohd Adzlan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, November 23, 2011

Eryna : 2 months suker tido mengiring

Eryna suker tido mengiring..Biler bgn pagi2..sumtime dh meniarap pon..Sumtime sgt risaw time dia tertido meniarap coz takot hidung dia lemas kena bantal nnt..Mmg kiri kanan dia dh letak bantal peluk..Tapi punya lah lasak dia tido..Sure biler mlm2 nnt..Bantal kemana..blanket dia dh ke bawak..tinggal comforter yg mummy share ngn daddy jer cover body Eryna..

Mmg jenis yg tido lasak..Tido mlm sapa paras ngn bahu i..and Biler bgn dia dh kat pinggang i..Pastu bgn tido..boleh senyum2 and gelak2 kan..Mmg comel..Tu yg geram sgt kat dia ni..









I love both of you so muchhhh

3 comments:

asma HazeLnut said...

Ya Allahhhhh...tembamnye si erynna niii...ni yg kene lawat die lagi ni..baru 2 bulan dah pandai mengiring??cepat betul...geram tgk die..rase nak peluk2 erynna mcm bantal peluk!

Ideologi Hidayah said...

cute nyer eryna.. bam bam lak tue.. syai fully breastfeed ke..?

triesya said...

Nut..Dtg lah umah..ajak dayah, g, farah and nina skali..Hahahaha..aku sorang taw korang dtg..nnt alan served "pensil kayu" lagi..Hehehe

Dayah : Mmg tembam tol Eryna skrg..Dah almost 7kg..Baru masuk 3m jer tu..Now dh half2 ngn formula milk.