Our Princess : Rania Eryna Bt Mohd Adzlan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friday, April 8, 2011

De Arab Cafe @ Seksyen 7 Shah Alam

My friends and my cousin bercerita pasal nasi arab yg sgt sedap katernya..So, kami pon nak try lah..Before pergi i search dulu, coz tak tau kat maner? Last time i try kat Zam Zam..tak sedap sgt, kat al rosha sedap, kat jalan Damai, tapi agak jauh nak ke saner mlm2 ni..Dah kol 10pm..

After browse internet, tadaaa!!!..dh taw kat maner..Rupanyer, ader 12 cawangan taw De Arab Cafe ni..
So, kami plan ke seksyen 7 memandangkan ni tempat yg paling baru and paling dekat ngn umah..Hehehe

Masuk2 jer kedai, mak oii, besarnyer portion dia..kalau i order 1 dish ni, sure tak ab ebes..Since dh lewat mlm kami order 1 jer then share..Hehe..Nasi dia sgt sedap, panjang2 nasi2 dia, sup pon sedap, ayam sedap, semua sedap lah..



Sesiapa nak datang sini, ni address dia :
pilih jer nak pi maner.

1 comment:

Qaseeh Tolia said...

Sek 7 Shah Alam..Ya dekat dgn umah saya..Makanan dia mmgggg marvelous..Kalah Tent kat Sek 9, Zam-Zam tapi Tarbush KL terbaikla bagi saya.. Tapi ni sbb Org Melayu kan?? Ptg ni nak g beli nak bukak puasa Syawal.. Salam Kenal..Jadi kawan yer