Our Princess : Rania Eryna Bt Mohd Adzlan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 3, 2012

LV Yayoi Kusama

This is new design from LV.. So, satu hari tu jalan2 kat The Garden tgk lah deco dorang dh bertukat.. Rupanyer LV Store tu bertukar wajah coz Yayou Kusama.

Ini lah new design.. Jom cuci mata...











Untuk i yang suker sgt ngn Lv Neverfull MM ni.. sure tengah kumpul duit lah kan utk dapat kan collection ni.. Better lah daripada yg sugnature design tu.. Signature design tu banyak sgt yg fake ni.. Nanti pakai yg Ori pon org kate Fake kan.. So, say no to fake ans say no to Signature design.

p/s : cuci mate sambil pasang niat nak wak side income.. Tadi ade sedara call, dia ade modal siket..Dia ajak buat bisness ngn dia.. huhu.. syai collection aku pon x bergerak.. malas nk ambik gambar..

Bye Bye :
Syai